Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Väntas

Nu är alla hälsotester klara med utmärkta resultat o vi bara väntar på att mamma Brahma ska börja löpa.

 

Brahma är född i kenneln 2011 och är vår lilla "sobla" (bruna) prinssessa med sin mörka mask o otroliga ögonfransar. Hon är våran ledartik som vaktar huset o håller koll på oss som bor här. När hon inte ligger i en hög och tigger kel.

Hennes mamma Shanti's Sally-Lamleh var en Black and Tan (en färg kombination) tysk import som var vacker (med många vinster o rosetter i ringarna genom åren) och en stabil, trevlig hund både mot andra hundar och människor, även om hon kunde bestämma sig för att hon inte gillade vissa människor. 

Brahmas pappa hette Tintavon Valdirio som även han tidigt blev champion. Han, som så många hanhundar, var inte så förtjust i andra hanhundar, men älskade tikar o människor. "Sparka" fotboll var en av han favorit lekar.

 

Den tilltänkta pappan till Ekullen är "Moses". Även han en tysk import vid namn Ti La Shu Just Magic for Tazzjazz. Han är en väldigt flott svart o vit hane, med massor av titlar och utmärkelser från utställningsringarna. Han lever i en vanlig familj med barn/ ungdomar/ andra hundar och är en väldigt vänlig själ som inte "gruffar" med någon.

 

Om detta låter intressant så hör gärna av er. Jag är nåbar när som helst på 070/ 362 99 13

Jag har en "kö"lista som jag kan sätta upp ev valpköpare så vi kan hålla kontakt o ni kan få möjlighet att "vara med" redan vid födseln och veckorna som går innan leverans av just eran valp.

På facebook heter jag Mia Charlotta Wulff o min mail adress är miacharlottawulff@gmail.com

 

                 Hoppas höra ifrån er

 

.