Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ring mig gärna 070/ 362 99 13

Hejsan

Bara att inse att FB o det vanliga livet tar mycket tid. Å när man bor så på landet som jag gör så fungerar ju internet bara ibland, beroende på väder o så. Därför vill jag be er som har funderingar, kring valpar eller vad som helst som har med hundar o så att gör, RING mig istället. Koll av mail och uppdateringar av sidan här beror ju mycket på om och när det finns internet.

Som valpköpare i kenneln vet ni ju att ni är välkomna med alla frågor, stora som små..... eller rent av sådana som ni tycker är lite löjliga. Skulle ni ringa olämpligt så säger jag ifrån och ringer upp. Men eftersom jag ju är sjukpensionär numera så har jag oftast tid att prata, å då speciellt prata Hund <3

Men ni som inte köpt någon valp här ska absolut inte känna er ovälkommen. Vare sig ni kommer köpa valp hos mig eller någon annan så är ni varmt välkomna att ringa, ställa frågor eller bara prata....

Nr är 070/362 99 13

Kram på er alla

 

Torsdagen den 29 oktober 2015 kl. 18:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ur dålig på att blogga

Jo jo... trodde jag gillade skriva o hålla på.

Men med valpar i huset hinner jag inte både ta hand om valpar, fota dem , lägga in bilder och dessutom blogga.... inte med den uppkoppling vi har här ute på "landet". Dessutom finns det ju fler hundar i familjen som också ska ha lite tid o uppmärksamhet. Så det här med att hålla ajoure via blogg är nog bara att lägga ner. Numera finns ju Face book också hihi.

Så är det någon där ute som är intresserad av att följa mig, kenneln, hundarna och kanske främst valparna så finns jag på FB som Mia Charlotta Wulff ;-)

Eller ring mig gärna om ni tex undrar över valparna...

070 362 99 13

 

Ha det så underbart o GOd Jul på er alla

 

Torsdagen den 27 november 2014 kl. 16:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Oj va tiden går fort

OJ OJ OJ nu har vi redan passerat "halvtid" med valparna. Det är otroligt vad fort tiden går och hur mycket de utvecklas, man ser nya saker varje dag. Nu springer de omkring och leker, blir jätte glada när man kommer in till dem och kommer fram för att få gos eller för att busa o tugga på oss. De har börjat få tänder, så nu äter de vanlig mat fyra gånger om dagen också. I dag blir det dags för första besöket ut i stora världen- våran lilla gräsmatta. De får besök mest varje dag av vänner och bekanta som kommer och gosar, snusar och förundras över de små underverken.... Livet leker även om dagen då vi ska skiljas från dem kommer med stormsteg. Jag är dock säker på att de får underbara nya familjer.... ;-)

 

Söndagen den 1 juni 2014 kl. 12:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Valpar i huset

Så var våran underbara C-kull här. De har hunnit bli drygt en vecka och den "kritiska tiden" är förbi. Dom växer så det knakar. När de kom var de lika långa som halva Nanis ben... nu är de lika långa som Nanis ben. För en vecka sedan kunde lätt ligga i min ena hand, men nu behöver man båda händerna för att ge dem stöd för hela kroppen.

 

Fredagen den 9 maj 2014 kl. 20:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Hipp Hurra!!!

I Tisdags var vi iväg och höft röntgade våra "små" tjejer.

I dag står det i SKKs hund data att båda har A-höfter.....

JIPPIE!!!

Då var tre höft röntgade och alla tre var A-höfter.

Nu väntar vi med spänning på Briseus( Tompa Jan) som röntgades

i torsdags eftermiddag.

Kramar

 

Fredagen den 24 maj 2013 kl. 15:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

En hundälskande tjej som bedriver kennel, utställning, pälsvård och lite vardagshyfs i liten skala. Något ni undrar över så hör gärna av er. Kram till alla go människor där ute

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

kuailegous.nu

 

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.